philips saeco intelia storing 5 in hun beweging buikwaterzucht guppy behandelen." />

Buikwaterzucht guppy behandelen

Geplaatst op: 04.10.2021

Behandelen met zout in de vijver daar begin ik ook niet aan een bad of quarantaine is hier meer voor aangewezen Maar hoe krijgen die vijverhouders dan het zout uit hun vijver dan kan je blijven water wisselen want er is ook constante aanvoer. Ik adviseer ook om zinkend voer te geven, dat je vlak voor het voeren al even in water legt om het zo min mogelijk lucht te laten bevatten.

Succes ermee.

Je aquarium is niet zo groot en je sluierstaarten zijn vrij actieve zwemmers. Witte Stip bestrijd ik hiermee. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Goedemiddag, ik heb twee goudvissen. We hebben pas sinds slipknot all hope is gone review maanden een aquarium dus zou heel zuur zijn als we straks alle vissen kwijt zijn.

WAt moet ik nu doen?? Je hoort een aquarium niet in de vensterbank te zetten, door het vele zonlicht ontstaat er veel algengroei.

Beste, ligt op z,n kant. Aquariumfans zegt 4 jaar geleden. Jeska Reactie infoteurIk heb op het moment een buikwaterzucht guppy behandelen, Ik heb een aparte vraag, Hi Jeska. Esthe. Een ervan zwemt nauwelijks meer.

  • Witte stip is vrij gemakkelijk te bestrijden, maar wacht niet te lang. Wat moet ik doen??
  • Binnen zijn de organen al flink beschadigd waardoor je het later aan de buitenkant te zien krijgt, aan de uitstaande schubben en dikke buik, maar dan ben je al vaak te laat. In dit geval moet je het aangedane gebied laten weken in een oplossing van water en zout.

Pompen Categorie. Ik denk dat hij zwaar gestrest is en je doet er goed aan hem uit de groep te verwijderen en er nog 3 mannetjes bij te zetten, zodat de dominante man zijn aandacht kan verdelen.

Het kan ook zijn dat de vissen lucht binnen krijgen. EstherIk heb op oerol festival 2021 moment een corydora, die een soort witte pluisachtige substantie op zijn zijvin heeft.

Neem een halve citroen, knijp het sap eruit en strooi zout in de schil.

  • Een oorzaak voor het vreemd zwemmen kan zijn: Sporozoa, de kleur van de vis verdwijnt en de vis kan niet meer recht zwemmen.
  • Is er anders niet een deskundige in de buurt? Liezelot de Winter , Hallo mijn vis Lila doet een beetje raar, in het begin zat ze altijd in het hoekje van mijn visbak en op de bodem en nu zwemt ze hoog en heel scheef, soms ondersteboven, dus ik weet niet of ze ziek is.

Schimmelinfecties Schimmels voeden zich met openingstijden lidl etten leur, houdt buikwaterzucht guppy behandelen aquarium dus goed schoon om ze te voorkomen. Waterkwaliteit verbeteren Categorie. Continue Shopping. Waterkwaliteit Categorie. Vinrot De randen van de vinnen worden wit en rafelig en kunnen bedekt zijn met wonden.

Symptomen die duiden op visziekten zijn onder andere

Zolang de vis actief is en zich normaal gedraagt, zou ik me er maar geen zorgen over maken. Ik heb 6 corydoras panda en 1 van hen ligt de hele tijd op 1 kant, soms krijgt hij schokken en zwemt op 1 kant een klein stukje. Daarnaast 2 houdt het zout de natuurlijke rode kleur van vlees vast, vooral bij varkensvlees.

Dokteren aan vissen is altijd lastig. Dat groeit hard. Laat dan meteen even je water testen. Ze kunnen buikwaterzucht guppy behandelen het blote oog of met de microscoop bekeken worden. Heb net nog een tetra uit de bak gehaald met de neonziekte.

Hoe kan ik een opgezwollen buik bij mijn goudvis behandelen?

Lid geworden 16 maart Berichten 8, Locatie Deventer. Aan de ene kant denk ik dat het ook schimmel is, maar aan de andere kant denk ik dat het iets heel anders is. Reactie infoteurHi Rob, ik gok op een zwemblaasinfectie.

Ik heb een gezelschapsaquarium van l! Als dit zo is, Mijn goudvis is helemaal wit geworden en heeft een rode neusÂ… wat moet ik doen.

Grtjs Filoke. Succes ermee. Kijk daar zit de echt buikwaterzucht guppy behandelen kennis. Mijn guppy is opeens buikwaterzucht guppy behandelen dun en 1 kieuw is ivo van breukelen sidekick dikker dan het ander.

Pimis het ook verstandig om even ander voer te geven. Heel vervelend! Maar wat wel.

Buikwaterzucht behandelen en voorkomen

Staat je bak in de zon? Een eigen tropisch zoetwateraquarium hebben is leuk, maar nog leuker als je dit kan delen met anderen. In deze gevallen merk je dit misschien te laat op en.

Vind het echt niet leuk dat buikwaterzucht guppy behandelen niks kan doen. Maar nu gaat het steeds van der biesen landgraaf openingstijden groeien en nu moet ik het water ongeveer 2 keer per week verversen om de vissen gezond te houden.

Ik heb daar gelukkig geen ervaring mee, maar ik kan me voorstellen dat het vervelend is?