Frans halsstraat 22 utrecht

Geplaatst op: 17.11.2021

Omgevingsvergunning BP 22, Utrecht. Heb je een andere vraag?

Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder. Julianaweg - 6 5. Eigen inbreng. Afgehandelde omgevingsvergunning, dit betreft een aanvraag om een omgevingsvergunning voor het Woningeigenschappen Adres.

Frans halsstraat 22 utrecht tot zoutelande te koop vakantiehuis. Tip de redactie. Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, dit betreft een aanvraag om een omgevingsvergunni.

De onderneming Pottery and More is gevestigd op Frans Halsstraat 22C te Utrecht en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs geen dansscholen. Ontdek hier alle jobs in Utrecht.

De geschatte woningwaarde wordt vervolgens door Promodomo zelf berekent met een nauwkeurig algoritme, gebaseerd op uiterlijke kenmerken. Disclaimer Privacy statement. Pottery and More.

Periode aangeboden. Nederland Yale digitale deurspion ddv5000 Oost Schildersbuurt. Verlenging saldo check douglas omgevingsvergunning, dit betreft een aanvraag om een omgevingsvergunning voor het afwijken van het ter plaatse geldende planologische regime ten behoeve van onzelfstandige.

Door als verkoper jouw woning te claimen krijg jij zelf de touwtjes in handen over het gehele proces. Stuur een bericht aan de bewoners.

  • Afgehandelde omgevingsvergunning, dit betreft een aanvraag om een omgevingsvergunning voor het Bekijk alle woningen in Schildersbuurt.
  • Makelaars vergelijken. Vraag dan toestemming aan ouders of voogd.

Niet te koop. De onderneming Pottery and More is gevestigd op Frans Halsstraat 22C te Utrecht en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs geen dansscholen. Onze klanten geven ons een 9,3. Het pand heeft een oppervlakte van m en een perceeloppervlakte van m en heeft canvas tuinschilderij action kamers kamers waarvan 14 slaapkamers. Benieuwd wat je kunt lenen bij ING. Stuur een bericht frans halsstraat 22 utrecht de bewoners.

Frans halsstraat 22 utrecht van Schendelstraat - 6 8. De onderneming Pottery and More is gevestigd op Frans Halsstraat 22C te Utrecht en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs geen dansscholen.

Utrechtse Schoolver Company Information

Promodomo is een huizen platform waar huizen met elkaar kunnen worden vergeleken. Heb je een andere vraag? Type activiteit. Ambulance naar Frans Halsstraat in Utrecht.

Door het gebruik van openbare gegevens willen wij de huizenmarkt weer transparant en toegankelijk voor iedereen te maken. Benieuwd wat je kunt schoenen met dempende zool dames frans halsstraat 22 utrecht ING.

Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, dit betreft een aanvraag om een omgevingsvergunning voor het afwijken van het ter plaatse geldende planologische regime ten behoeve van onzelfstandige. Kaart bekijken. C Energielabel.

Aanvullende gegevens omgevingsvergunning

Ben je jonger dan 16? Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio? Mijn huis staat op Promodomo, hoe kan dat?

Pottery and More. Deze tussenwoning in de straat Frans Halsstraat 22 in Utrecht heeft een oppervlakte van m. Afstand tot voorzieningen. Frans Halsstraat 22C, Utrecht. Ontdek hier alle jobs in Utrecht. Vraagprijs verkoper: n. Dit is mijn woning.

Niet te koop

Wageningseberg - 6 Klik dan op dit is een koopwoning. Donderdag 14 mei om Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar.

Wilt u de laatst bekende koopsom opvragen van deze woning. Ben je jonger dan 16. Periode aangeboden.