.

.

JIUYUE Standard Jastuk Par Jastuci Mekan Krevet Jastuk Pogodan za Spavanje Ispunjen Silk Pamuka i Pero Velvet Jastuk (Boja : Brown, Veličine : Usred Jastuk)

JIUYUE Standard Jastuk Par Jastuci Mekan Krevet Jastuk Pogodan za Spavanje Ispunjen Silk Pamuka i Pero

KM 59.62

Na skladištu
U skladištu.

Ova firma jastuk daje odlične podršku za sanjare preko različitih spava pozicije.Neusporediva podršku : To je ispunjen 5 D pero velvet vlakna, i cotton oklop je uzivao u meko jastuk.Kul, mirna i udobno : jastuke su napravljeni od visokog kvaliteta tkanine da bi se osiguralo da vaš jastuci ostani kul i za disanje cijelu noć.U nježni materijal odgovara tvoje tijelo i stalno si cool nocu.To je više fluffy od čvrst : srednje podršku nivou, jako je pogodan za sanjare, ali također pogodan za stranu-laganje i ležeći, sljemenjaci-laže ljudima koji je kao početni napetost.Mašina pere : Oboje zatvarač slučaj i jastuk sami su mašine pere.- Jastuci su prije mala, lako za čišćenje.Pruža luksuz udobno osjećaj i udobno spavati iskustvo cijelu noć.Specifikacija : Veličine : 48*74cm Filling : poliester fiber Fabric materijal : pamuka fabric Package : 2*pillow Compressed pakovanje je koristio kada je jastuk stigne.Da bi najbolje koristiti snagu, pripremite se kako slijedi : 1. Otvori pakovanja plastike, i izbaci pillow2. Pobijedio jastuk energično, i čekati 24 hours3. Jednom potpuno je mekan, molim te, koristi jastuk.Bez obzira kakav spava pozicije vam je draže, uvek možeš da se iskustvo pet zvjezdica luksuz u kući svake noći.Pogodan za rame, stomak i nazad papuče.

Osnovne karakteristike

Size:
48*74cm
Filling:
polyester fiber
Fabric material:
cotton fabric
Package:
2*pillow
Compressed packaging is used when the pillow arrives. In order to get the best use effect, prepare as follows:
1. Open the plastic packaging and take out the pillow :
2. Beat the pillow vigorously and wait for 24 hours :
3. Once it is completely soft, please use a pillow. :
No matter what kind of sleeping positions you prefer, you can always get the experience five-star hotel luxury at home every night. Suitable for side, stomach and back sleepers :

Najbolje ponude