.

.

JLXJ Drvene Ljubimca Psi Krevet i Roze/Grey Podebljaj Pere Madrac, Prenosni Zatvorenom Otvorenom Povišeni da Štenara i Ljubimce na Sofu sa Stepenica Ogradu (Boja : Grey, Veličine : 80×60cm/31×23in)

JLXJ Drvene Ljubimca Psi Krevet i Roze/Grey Podebljaj Pere Madrac, Prenosni Zatvorenom Otvorenom Povišeni

KM 48.30

Na skladištu
U skladištu.

【Trajnih Materijal】 : Prirodni zaštitu okoline drvo okvir pas krevet + mekan mat, drvo okvir karakteristike jaka stabilnost i visoko noseći kapaciteta. 【Pere Madrac】 : Dobar zrak permeability dušeka, drži ljubimce kul i opušten.Pet madrac je pun visokog kvaliteta mekan pamuka. 【Povišeni Dizajn】 : pse krevet je povišena diže, što omogućava zrak teći slobodno, u međuvremenu drži vašeg ljubimca sa hladnog, vruće i teško površina, pomaže ljubimce ostani cool u toplo proljeće i ljeto. 【Zatvorenom i Ourdoor】 : povišene ljubimca krevet je i vrijeme otporne i ne-slip, ljubimca krevet je dobro za putovanja, na kampovanje, na piknik i više. 【Lako da Okupi】 : Da sastavlja i disassembles u minuta, lako je da okupi sa pre-izbušili rupe, drvo okvir može biti uklonjeni za skladištenje. ●Stilu : Povišeni hlađenje ljubimca krevet●Povišeni Ljubimca Krevet je idealan kad putuje ili u kući.Nudi sigurno i ugodno mjesto za tvoj ljubimac da se odmori i naspavaj, povišeni sa zemlje, dok je povećanje zraka. ●Ljubimca krevet je podigao iz podu pomoći sa hlađenje tokom ljeta mjeseci i da zadržiš svog ljubimca sa hladno podove tokom zime. ●Specifikacija : Predmet Ime : Pas Bed Material Koristio : drvo Boja : Grey , Pink Product Dimenziju : 53×38cm/20×15in , 68×48cm/26×18in , 80×60cm/31×23in●Mogućnosti : 1. Jaka težinu kapaciteta 2. Povišeni design3. Svemir-spašavam storage4. Drži se dalje od hladnog i teško floor5. Lako čistiti ●Paket Sadržaj : 1 x Podigao Ljubimca Krevet ●Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naših proizvoda ili naređenja, kontaktirajte nas putem e-maila i mi će biti drago da vam pomogne i ti odgovoriti u roku od 24 sata.

Osnovne karakteristike

Item Name:
Dog Bed
Material Used:
wood
Colour:
Grey , Pink
Product Dimension:
53×38cm/20×15in , 68×48cm/26×18in , 80×60cm/31×23in
●Features:
1. Strong weight capacity :
2. Elevated design :
3. Space-saving storage :
4. Keeps away from the cold and tough floor :
5. Easy to clean :
●Package Contents:
1 x Raised Pet Cot :
●If you have any questions about our products or orders, please contact us by email and we will be happy to assist you and respond to you within 24 hours. :

Najbolje ponude