.

.

Zamenu Zvuka Kablovsku Vrpcu Žice sa u-line Mikrofon i Kontrolu u Skladu sa Kuca od Dr Dre Slušalice Solo/Studio/Pro/Odvikavanje/Bežični/Mixr/Izvršni/Pilula (Roze)

Zamenu Zvuka Kablovsku Vrpcu Žice sa u-line Mikrofon i Kontrolu u Skladu sa Kuca od Dr Dre Slušalice Solo/Studio/Pro/Odvikavanje/Bežični/Mixr/Izvršni/Pilula

KM 5.99

Na skladištu
U skladištu.

【Zamenu Zvuka Kablovsku】Skladu sa Kuca Studio, Izvršna, Mixr, Solo HD, Solo, Solo 2, Solo 3, Studio 1, Studio 2, Studio 3 Radiju, i Pro Slušalice. 【U redu Daljinski & Mikrofon】ugrađeni daljinski mikrofon za korištenje s tvom mobilnom, muzika igrač ili tableta uređaj.Dizajniran je za IOS uređaja, kao što je i Pod, i Pad, i Phone 4, 4, 5, 5, 6, 6 S, Plus 6, 7, 7 Plus, itd. 【Jasno Zvuk Kvalitet】Kuca audio kablovsku sa isti zvuk kao originalni,stereo audio za visokog kvaliteta, zvuk, dok osiguranje pouzdanost i smanjenje signal gubitak i buka, Jasno i stereo.Uživaj u muzici sa kuca slušalice bolje. 【Visokog Kvaliteta Audio Produžni Kabel】Dva muškarca uz pomoc : jedan pravo & jedno "L" stanju.Kabl je dužina 1.4 m (3.5 mm do 3,5 mm Jack).Kabl materijal : TPU natopljeni, mekani, zamršeno-besplatno i trajna.

Osnovne karakteristike

Najbolje ponude