.

.

Glavu masažer Glavu Masažu Kandžu Ručnim Električni Skalp Hobotnica Vibracije osoba koja mijesi hljeb Kući koristiš Pogodan za Muške i Ženske Dlake Rastu, Mišići Opusti se, Cirkulaciju

Glavu masažer Glavu Masažu Kandžu Ručnim Električni Skalp Hobotnica Vibracije osoba koja mijesi hljeb Kući

KM 34.95

Na skladištu
U skladištu.

* Ovo glavu masažer je bionicnoj ruci masažer postavljene na glavi.Pet masažu glave su opremljeni vibracije sonde, koje su koristili da zameni fingers.By koristi masažu glavu postići masažu efekat, to može poticati skalp, pomoći dlake rastu, opusti se čvrsto skalp i pritisak. * Skalp masažer ne mogu samo masaža glavu, ali također mogu biti korištene u mjesta gdje cijelo tijelo je neugodno, compact i prenosni, lako se koristi. * Ručnim masažu alat sa diraj dugmad.Kada dodirneš dugmad sa tvoje strane, možete da koristite ih odmah.Kad te oslobode svoj prst, možete ga iskljuciti i prestani da je koristiš. * Ne-slip podnijeti dizajn je lako zadržati, i klizna baterija vrata dizajn je lako da se koristiti i može se koristiti bilo gdje. * Insistirati na svakodnevno koriste može poboljšati spavati kvalitet, ti pomoći da se odupre umor i drži energičan tokom dana.To ne samo da je pogodan za glavu, ali također i za tvoj vrat, noge, ruke i ramena nazad, to uveliko opušta napeta mišiće, i također je najbolji dar za cijelu obitelj.Specifikacija : Boja : bijela, roze Veličine : mnogo manje od 21,5 * 9cm Energije : 2 x-5 baterije Preporučio koristi put : 10 minuta Ovaj proizvod je ABS electroplated non-nerđajućeg čelika proizvod, molim te ne koristi previše snage kada koristi to može da vibriraju sa svjetlo kontakt.Korišćena : se odnose na sve dijelove tijela, masažu kao ruku, udobno i zgodno.drugačije boje : Postoje 2 boje za tebe da biraš : divna pojava, dobar poklon za Dan očeva i Majka je Dan, Bozic poklone i praznik poklone.

Osnovne karakteristike

Color:
white, pink
Size:
21.5 * 9cm
Power supply:
2 x 5 batteries
Recommended use time:
10 minutes
This product is ABS electroplated non-stainless steel product, please do not use too much force when using it, it can vibrate with light contact. :
Widely used:
Apply to all parts of the body, massage like a hand, comfortable and convenient. :
different color:
There are 2 colors for you to choose:
lovely appearance, good gifts for Father's Day and Mother's Day, Christmas gifts and holiday gifts.

Najbolje ponude