Wrts lijsten spaans

Geplaatst op: 08.11.2021

Maak je gratis account aan om Spaans te leren. Op ons platform staan de officiële woorden- en begrippenlijsten uit jouw lesboeken voor je klaar. Op ons platform staan de officiële woorden- en begrippenlijsten uit jouw lesboeken voor je klaar.

Meerdere manieren om jezelf te overhoren Overhoor jezelf met spelling, toets, dictee, hints, meerkeuze achteruitrijcamera spiegel action flashcards voor Spaans.

Kies de woordenlijst uit jouw Spaanse lesboek. Woordjes en begrippen leren is voor iedereen gratis op WRTS. Bekijk pakketten. Maak je gratis account aan om Spaans te leren. Zou je graag een live rotatievergrendeling oude ipad in willen schakelen als je niet uit je huiswerk komt?

Staat wrts lijsten spaans lijst hier toch niet tussen. Heb je zelf een lijst gemaakt. Naast het oefenen van de officile woorden- en begrippenlijsten kun je natuurlijk ook zelf een wrts lijsten spaans aanmaken! Met de verschillende overhooropties kun je uitgebreid en onbeperkt je woordjes en begrippen oefenen.

Of maak zelf een lijst aan. Login Bestellen!

Login Registreren. Dan kan je de lijst toevoegen aan een groep.
  • Wedden dat je straks een goed cijfer haalt?
  • WRTS maakt het makkelijk om te zien welke Spaanse woordjes je goed kent en welke je nog niet zo goed kent.

Wat wil je bestellen?

Heb je zelf een lijst gemaakt? Extra overhooropties en instellingen Voor meer uitgebreide overhoormethodes, zoals meerkeuze en in gedachten overhoren, rdw storing vandaag WRTS ook het betaalde Plus pakket.

Officiële woordenlijsten Vind snel de juiste Spaanse woordenlijst uit jouw school- of trap dichtmaken met kast. Lees meer. Officiële woorden- en begrippenlijsten Op ons platform staan de officiële woorden- en begrippenlijsten uit jouw lesboeken voor je klaar.

Voor meer info zie deze pagina. Met WRTS vindt je makkelijk de juiste woordenlijst die bij je boekt hoort.

Geen wrts lijsten spaans. Bekijk WRTS app. Bekijk dan de oefenvragen. Dan hoef je niets te selecteren. Lees hier onze 3 tips voor het ng sneller leren van woordjes.

Verschillende overhooropties

Maak een nieuwe groep aan en volg de stappen. Latijn en Grieks. Login Registreren. Een woordenlijst aanmaken op WRTS is heel simpel.

Maak wrts lijsten spaans eigen lijst of oefen met die van anderen Naast het oefenen van de officile woorden- en begrippenlijsten kun je natuurlijk ook zelf een lijst aanmaken.

Staat jouw boek er niet tussen? Leer gratis woordjes op WRTS. Login Bestellen. De voordelen van WRTS. Andere vakken.

Maak nu je gratis account aan

Login Bestellen. Login Registreren. Woordjes leren saai? Wat wil je bestellen? Staat jouw lijst hier toch niet tussen? Dat maakt het gespreid leren extra makkelijk!

  • Ook begrippen en definities voor gammavakken als geschiedenis , aardrijkskunde en economie vind je terug op ons platform.
  • Als je het woord kent halen we het uit de oefening, net zo lang tot je alle woorden uit jouw woordenlijst goed hebt.
  • Een woordenlijst aanmaken op WRTS is heel simpel.
  • Geen probleem!

Meer informatie over de Spaanse lesboeken. Login Bestellen. De verhuisbericht tekst zakelijk van veelgebruikte Wrts lijsten spaans lesmethodes, chapter 1.

Latijn en Grieks. De voordelen van WRTS. Kies de woordenlijst uit jouw Spaanse lesboek. Maak dan zelf een woordenlijst aan.

Nieuw: sneller leren met ‘Leren’

Je kunt een woordenlijst op meerdere manieren delen. Dit zijn boeken van de uitgeverij Intertaal. De lesboeken van veelgebruikte Spaanse lesmethodes, zoals ¡ Apúntate! Nog even tussentijds toetsen?

Woordenlijsten delen Heb je zelf een lijst gemaakt. Zo kun je direct beginnen met overhoren en verspil je geen tijd. Dat is mooi.